Bachov praktičar, BFRP

Home / Edukacija / Bachov praktičar, BFRP

Bachovi praktičari su educirani da vam naprave osobnu mješavinu kapi. Pažljivo vas slušaju i postavljaju vam pitanja koja vam pomažu da se čim više približite svojim osjećajima i mentalnim stanjima, mislima, koja vas tište i ometaju vas u svakodnevnom životu. Nakon razgovora dobivate svoju osobnu mješavinu Bachovih kapi, koja se priprema samo za vas, a pomoći će vam baš kod trenutno najizraženijih emocija i misli koje vas najviše brinu. Također ćete saznati na koji se način upotrebljavaju kapi i što možete očekivati. Bachove kapi djeluju nježno na osjećaje i mentalna stanja, skidajući sloj po sloj, kao da su luk. Počinju s najvidljivijim, onda otklanjanju sljedeći, dublji sloj sve dok ne dođete do onog najskrivenijeg i najdubljeg što vas smeta da se u potpunosti ostvarite.
Cjelovit sistem od 38 preparata koji nam pomaže da uravnotežimo naše emocije i da tretiramo negativna mentalna stanja. Pozivam vas da proučite cvjetove na našoj web stranici i napravite si sami osobnu mješavinu kapi. Želja dr. Bach je bila da se ljudi nauče preuzimanju kontrole nad svojim zdravljem. Zapitajte se, kako se osjećate u ovom trenutku? Da li vas nešto brine? Da li ste pod stresom, ili ste opušteni? Da li ste sretni? Da li osjećate da imate sve pod kontrolom ili vam stvari izmiču iz ruke? Kada ste se posljednji put zaustavili kako bi razmislili o tome kako se osjećate?
Ako vam je teško definirati emocije i povezati ih sa preparatom, slobodno me kontaktirajte, rado ću vam pomoći ili ćemo dogovoriti osobno savjetovanje. Marina Devald, BFRP 091/1404081
Klikom na http://www.bachcentre.com/found/ref/croatia.php potražite certificiranog Bachovog praktičara u Hrvatskoj.
Oni koji su pronašli preparate za osobnu mješavinu Bachovih kapi, molimo da putem e-mail: marina@essentia.hr navedete imena preparata i adresu za dostavu kapi-putem pouzeća. Izaberite najviše sedam preparata. U mješavinu Bachovih cvjetnih esencija uobičajeno se dodaje mala količina brendia zbog trajnosti preparata, stoga ako ne želite da se išta dodaje u mješavinu pripravaka, molimo da to naznačite prilikom narudžbe.
Mješavina Bachovih cvjetnih esencija koristi se po četiri kapi, najmanje četiri puta na dan. Nema maksimalne doze. Stoga, ako osjećate izniman emocionalni pritisak, uzimajte po četiri kapi više puta. U stresnim razdobljima može vam biti potreban i gotovi pripravak za hitne situacije.
Pripravke možete uzimati izravno na jezik ili te četiri kapi možete dodati u bilo koje piće. Pripravci su potpuno sigurni za osobe svake dobi, uključujući i djecu.
Cijena: 50,00kn

Bachove kapi su potpuno prirodne, njima se ne može predozirati, ne stvaraju ovisnost, nema kontraindikacija za njihovu upotrebu, te se mogu koristiti s lijekovima i drugim vrstama terapije. Djeluju na uspostavljanje emotivne ravnoteže, stavljajući naglasak na jednostavnost, nepostojanje rizika i ne toksičnost. Bachove kapi ne tretiraju direktno niti jednu bolest, simptom ili fizičku nelagodu. Nisu lijek i ne zamjenjuju medicinsku terapiju koju je prepisao liječnik.