Set Bachovih kapi

Home / Portfolio / Set Bachovih kapi
Set Bachovih kapi

Set Bachovih kapibachove-kapi-HH-set
Postoji 38 preparata i svaki od njih djeluje na drugo raspoloženje ili emociju. Oni ne tretiraju direktno fizičku bolest nego vraćaju sklad našem umu i na taj način omogućavaju da naše prirodne obrambene snage rade većom lakoćom. To znači da ljudi mogu sami sebi pomoći. Zato o njima mislite kao da su dio vašeg života-kada ih trebate uzmite ih, baš kao što će te jesti kada ste gladni ili piti kada ste žedni. Ako se osjećate uplašeno, uzmite Mimulus, ako ste nestrpljivi uzmite Imapatiens. To je tako jednostavno!

Healing Herbs je tu da se brine da su Bachove cvjetne esencije napravljene po Bachovoj recepturi.

Julian Barnard, osnivač “HealingHerbs Flower Essences” iz Velike Britanije, koja proizvodi “5 flower Bachove cvjetne esencije”, između ostalog je i travar, vrlo dobro upoznat s izvornim učenjem dr. Bacha, stoga ne čudi što njegova tvrtka od 1988., kada je osnovana, cvjetne preparate priprema po tradicionalnoj metodi, onako kako je to činio i sam Bach, kako bi pripravci imali istu snagu i djelovanje kao i onih originalnih 38. Danas je priznat kao vodeći stručnjak na polju cvjetnih pripravaka dr. Bacha, čest je predavač na konferencijama i seminarima širom svijeta, a na tu je temu napisao i mnoga djela.

– “HealingHerbs” je osnovan s ciljem da se cvjetni preparati pripremaju po najvišim standardima, točno po originalnim uputama dr. Edwarda Bacha. To je razlog zašto posvećujemo toliko pažnje pripremi tinktura od drveća i svježeg cvijeća u njihovom prirodnom okolišu, u točno određenim uvjetima. Bilje koje upotrebljavamo raste divlje, u prirodnim uvjetima, daleko od zagađenih gradova i užurbanih ljudi.

Bachove kapi su potpuno prirodne, njima se ne može predozirati, ne stvaraju ovisnost, nema kontraindikacija za njihovu upotrebu, te se mogu koristiti s lijekovima i drugim vrstama terapije.

Djeluju na uspostavljanje emotivne ravnoteže, stavljajući naglasak na jednostavnost, nepostojanje rizika i netoksičnost.
Bachove kapi ne tretiraju direktno niti jednu bolest, simptom ili fizičku nelagodu. Nisu lijek i ne zamjenjuju medicinsku terapiju koju je prepisao liječnik.